auto poetsen glascoating

Wiki Article

Ben je wel klaar met je Toyota omdat deze er fletch uit ziet? Wij boenen je audi van links tot rechts tot elk deel weer blinkt. Iets dat je Ford kleurloos eruit doet zien komt door hagel, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Na continu buiten te zijn geweest is dat ook best onweerlegbaar, maar geen probleem, wij geven die ongekende grootsheid weer terug. De gelakte laag wordt weer in ere hersteld voor het mooiste resultaat. Met de betere producten en de meeste liefde leveren we jouw auto weer af. Wil je wat foto's zien van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze site.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest vreemde momenten kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of net even te snel met je autosleutel en je lak is beschadigd. Een hele bos krasjes in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om weer in een glansrijke bolide te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar hebben we een andere methode voor. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je sleutels, een paar struiken of grind weer volstrekt onzichtbaar. Ook de kleur is nogmaals tot leven gekomen.

Super mooi toch al die glanzende auto's die glanzen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van dat is wel erg begeerlijk? Dit krijg je voor elkaar met nano-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw auto kan net zo puik worden. Wat is nano-coating nu eigenlijk? Nou het is een bijgevoegde beveiligde laag over je momentele lak heen die voor meerdere jaren goed is. Voordat de glascoating op de vierwieler kan worden gepoetst behoort de heilige koe eerst grondig gewassen te zijn wilt de gel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regen en al het andere viezigheid van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een glanzende bolide boodschappen kan doen.

Bovendien de binnenkant van je Renault kunnen we totaal reinigen zodat je nogmaals met een lekker gevoel de heilige koe in stapt. Wij maken werk van het gehele auto interieur, de autostoelen en dashboard tot de grond aan toe. Maak je veel kilometers dan is deze niet zo fatsoenlijk meer als dat je zal willen. Als je je vader een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe zalig het auto interieur geurde toen je je Mercedes net nieuw had gekocht? We gaan niet met een prettige reuk domineren, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer aangenaam ruikt.

Om je Kia honderd procent van binnen en buiten fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Ook bestaat er een keuze om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze services aan voor iedereen met een auto of bus. We zouden het grandioos vinden als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We zien je graag.

Ben je minder blij geworden met je Renault omdat deze er oud uit ziet? Wij poetsen je mercedes van links tot rechts tot elk stukje weer straalt. Iets dat je Renault kleurloos doet lijken komt door regen, de invloeden van buiten geven de gelakte laag een doffe gloed. Na alsmaar buiten op de oprit te zijn geweest is dat ook best onweerlegbaar, maar geen zorgen, in specialisten handen komt ie er als nieuw uit te zien. Voor de mooiste resultaten zullen we de laklaag weer doen schitteren. Onze mensen zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de betere producten en geven de grootste zorg aan je auto. Wil je een paar afbeeldingen zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze site.
In de kortste tijd komen bekende op je af met de vraag of je een andere vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest vreemde momenten is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Jammer, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om je bolide dan weer helemaal zonder krasjes te maken kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Wat direct opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen laten vallen op die sprankelende kleuren van een voertuig? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo feilloos is de gelakte laag. Met onze nano-coating service gaat ook jouw auto er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Glascoating is een onzichtbare laag die over de autolak is vastgehecht, door dit blijft je voertuig meerdere jaren extra beschermd. Voordat de glascoating op de bolide kan worden gesmeerd behoort de auto een schone en gladde lak te hebben om het middel te laten zitten. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone bolide rondrijdt.

Tevens de binnenkant van je vierwieler kunnen we geheel reinigen zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Leren stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als het net uit de fabriek komt. Als je de vierwieler al een langere tijd hebt is deze niet zo schoon meer als dat je zal willen. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu in een vieze omgeving zitten. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Mercedes aangenaam geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle onprettige geurtjes die in het auto interieur zitten verstopt halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je bolide overal schoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan kopen. Tevens bestaat er een keuze om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Je kan bij ons elke kant op, alle auto's en bussen die bij ons komen voor een behandeling knappen we aan Lees meer de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw bestelwagen brandschoon hebt terug gekregen weten wij het op prijs te stellen als je ons bijvoorbeeld bij je moeder wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze bedrijfswebsite een bezoek zodat je een afspraak met ons kan maken.

Report this wiki page